Fasaderstvo Oblak

Fasaderstvo OblakFasaderstvo Oblak je podjetje, ki se nahaja v Podsmreki 6j v našem glavnem mestu, Ljubljani. Podjetje nosi ime po svojem ustanovitelju, gospodu Boštjanu Oblaku. Sicer gre za družinsko podjetje, kateri se ukvarja z izdelavo fasad. Podjetje je bilo v začetku splošno gradbeno podjetje, ki se je v zadnjih šestih letih specializirano še za področje izdelave fasad. Ekipa Oblak pri svojem delu ves čas sodeluje z  proizvajalci fasadnih komponent in materialov, kar je njihova glavna prednost. Podjetje je skozi leta dela pridobilo ogromno znanj in izkušenj, kar se danes odraža na vrhunski izvedbi po najboljši ceni.

Ker je celostni pristop pogoj za zadovoljstvo njihovih strank, vam fasaderstvo Oblak svetuje tudi pri izbiri primerne toplotne izolacije ter vam pomaga pri pridobitvi subvencije. Ste vedeli namreč, da se vam investicija v obnovo fasade povrne že v petih letih? Fasaderstvo Oblak vam bo v pomoč tudi pri zbiranju potrebne dokumentacije za pridobitev subvencije. Če vas torej zanima obnova fasade, kontaktirajte Fasaderstvo Oblak še danes.

Fasaderstvo Oblak lahko najdete tudi na spletu. Na spletni strani si namreč lahko na hiter in enostaven način preberete več o ponudbi fasadnih sistemov, okenskih polic, materialov, o termoviziji, referencah in podjetju nasploh, med kar pa spadajo tudi kontaktni podatki. Spletna stran vam sicer omogoča dostop do mnogih informacij, v kolikor pa boste ostali z neodgovorjenimi vprašanji poskrbite, da boste kontaktirali strokovnjake. Poskrbite za fasado, saj je ta ključni element kvalitetnega doma. Ne pozabite, da je fasada ogledalo vsake hiše ter da je primerna toplotna izolacija zunanjih sten tudi najbolj pomemben korak na poti k energetski učinkovitosti vašega doma.